Da biste razumjeli kako i zašto možemo garantirati uspjeh apsolutno svakoj klijentici trebate razumjeti naš način rada.

Prvi korak prema cilju je poduži razgovor sa svakom klijenticom osobno. Na tom razgovoru od Vas tražimo da s nama podijelite informacije o Vašoj prehrani, poslu, i drugim životnim navikama zbog kojih Vaša silueta ne izgleda onako kako biste željeli.

Nakon toga slijedi početno mjerenje svih kritičnih točaka koje će nam kasnije služiti kao mjera za napredak.  Nećemo Vas mjeriti ‘krojačkim’ metrom Već preciznim uređajem koji se uvijek postavlja na jednaku visinu te samim time jamči točnost dobivenih podataka  što rezultate čini realnim i što je još bitnije – usporedivim.

Također želimo naglasiti kako iz iskustva znamo da gubitak kilograma ne jamči uvijek Vaše zadovoljstvo. Upravo zbog toga uvijek ističemo riječ O B L I K O V A NJ E radije nego mršavljenje. Naime, ono za što su inače ženama (uz stručno vodstvo) potrebni mjeseci znojenja u teretanama i fitnes centrima mi postižemo s iznimnom efikasnošću  u značajno kraćem roku.  I nemojte nas krivo shvatiti, mi nismo mađioničari i ne koristimo trikove, već znanje i tehnologiju. Naše profesionalno osoblje posjeduje znanje koje će tehnologiju i fiziku usmjeriti da rade za Vas odnosno protiv nepoželjnih kilograma i centimetara.

Uvijek ističemo kako je svaka žena drugačija, ima drugačiju kožu, drugačija kritična područja na kojima se nakupljaju masne naslage. Zbog toga su prve konzultacije, početno mjerenje i stručno znanje prilikom izrade programa od presudne važnosti.  Naša tajna je u tome što su nam dostupni  baš svi aparati koji bi bilo kojoj ženi mogli ‘zatrebati’ u procesu mršavljenja odnosno oblikovanja tijela. A što je još važnije, naše djelatnice znaju točno gdje, kako i u kojoj mjeri iste te uređaje koristiti kako bi se u što kraćem vremenu postigli zapanjujući rezultati baš kod svake pojedine klijentice – bez iznimke.

U ovom trenutku Vas ne želimo zamarati informacijama o tome za što je namijenjen i kako funkcionira svaki pojedini uređaj u našem centru ali ste i više nego dobrodošli na našu web stranicu gdje u izborniku metode možete pročitati sve što Vas zanima o toj temi.

Ako Vam cijela ova priča nije uvjerila, možda hoće naša pismena garancija. Budući da program vježbi i tretmana te učestalost dolazaka prilagođavamo svakoj klijentici individualno i stojimo iza svojih riječi, bez oklijevanja ćemo Vam nakon prvih konzultacija dati potpisanu garanciju za uspjeh.

Kod nas nema  ‘samo’, ‘ako’, ‘u slučaju’, ‘možda’ – JEDAN KONFEKCIJSKI BROJ MANJE, 6 TJEDANA, UVIJEK I SVAKI PUT!