FRAKCIONALNA RADIOFREKVENCIJA

Jedan od najučinkovitijih Anti-age tretmana današnjice!

Frakcionalna Rf je inovativan neinvazivan postupak kojim se bez kirurških zahvata postižu zapanjujući rezultati pomlađivanja i zatezanja kože.
Frakcionalna radio-frekvencija:

  • POMLAĐIVANJE, REDUKCIJA BORA, ZATEZANJE KOŽE:
    • osigurava glatku i ravnu teksturu kože i povećava elastičnost
    • Odlične rezultate postiže pri smanjivanju bora iznad i ispod očiju, eliminaciji tamnih podočnjaka i limfnoj drenaži tj. uklanjanju tzv. vrećica ispod očiju.
  • UKLANJANJE PIGMENTACIJA, AKNI I OŽILJAKA
    • koža dobiva na sjaju, gubi nepoželjnu pigmentaciju i čisti se što za rezultat ima svjetliji i ujednačeniji ten
  • DETOKSIKACIJA I TONIZIRANJE

Tajna ovog iznimno učinkovitog anti-age aparata je u tome što se energija precizno usmjerava zbog čega se postiže maksimalan efekt na točno određenoj dubini dermalnog sloja. Toplina koju uređaj emitira u kombinaciji s kozmetičkim preparatima koji prodiru u dublje slojeve kože poboljšava se prokrvljenost i cirkulacija te se koži signalizira nedostatak kolagena i tako se potiče ubrzano stvaranje novog kolagena. Rezultat je vraćanje svježine, elastičnosti i mladenačkog izgleda.

Treba naglasiti i kako je tretman potpuno siguran, ne pojavljuju se kontraindikacije i neželjeni efekti pa se zbog toga Frakcionalna Radiofrekvencija može raditi na svim dijelovima lica i tijela osim na usnama i kapcima.

Iako je dovoljan samo jedan tretman da bi se vidjeli rezultati ponavljanjem tretmana povećava se debljina i gustoća novog kolagena. Također je važno istaknuti kako tretmani imaju dugoročan efekt jer potaknuta proizvodnja novog kolagena traje i do 4 mjeseca nakon završetka posljednjeg tretmana, a koža ostaje svježa i zategnuta još minimalno 6 mjeseci nakon toga.

Vrste tretmana

Jedan tretman Kure od 5 tretmana Osvježavajući tretman
Rezultati su vidljivi već poslije prvog tretmana. Neposredno nakon tretmana može se pojaviti osjećaj osjećaj blagog zatezanja kože, a kroz narednih mjesec dana proizvodnja kolagena i
elastina se povećava te lice izgleda osjetno svežije i mlađe.
Da biste postigli najbolje rezultate, preporučuje se serija od 5 tretmana. Razmak između dva tretmana je od minimalno 4 do maksimalno 7 dana. Nakon kure od 5 tretmana rezultati su vidljivi sljedećih 6 do 9 mjeseci. Ukoliko želite održavati svjež izgled Vaše kože nakon 6 mjeseci preporuča se preporučuje se ponovo napraviti 1 ili 2 tretmana.