PRIVATNOST I ZAŠTITA PODATAKA

Opće odredbe

Silhouette International Institute, u daljnjem tekstu Silhouette,  poštuje Vašu privatnost i sigurnost Vaših osobnih podataka. Prikupljanje, korištenje i obrada Vaših osobnih podataka provodi se u skladu s ovom Politikom privatnosti te odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka odnosno drugih važećih propisa primjenjivih u Republici Hrvatskoj, koji uređuju zaštitu osobnih podataka. Jamčimo korisnicima naših usluga da ćemo sve osobne podatke tretirati kao povjerljivu informaciju i poslovnu tajnu.

Ovom Politikom privatnosti uređuje se način postupanja s osobnim podacima kojima Silhouette  pristupi putem kontakt forme, odnosno drugih načina kojima Silhouette   prikuplja podatke.

Silhouette   prikuplja i  koristi slijedeće Vaše osobne podatke:

  • ime i prezime,
  • adresa,
  • e-mail adresa,
  • broj telefona i/ili faxa,
  • ostali podaci koje nam napomenete, a želite da ostanu tajni.

Silhouette   prikuplja Vaše osobne podatke radi:

  • što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit,
  • da bi poboljšali uslugu koju vam pružamo

Davanjem svojih osobnih podatakaSilhouetteu  ujedno dajete svoju izričitu suglasnost da Vas Silhouette  kontaktira u gore navedene svrhe. Zaštita privatnosti Vaših podataka trajna je, a u svakom trenutku možete zatražiti brisanje podataka.

Davanjem svojih osobnih podataka Silhouetteu  odnosno korištenjem usluga posredstvom kojih Silhouette  automatski prikuplja Vaše osobne podatke, jamčite da su podaci  točni, potpuni i ažurni.  Vaše osobne podatke čuvamo u obliku koji dopušta Vašu identifikaciju samo tijekom razdoblja koje je nužno za ostvarenje svrhe u koje se podaci prikupljaju.

Posjećivanjem internetskih stranica Silhouette.hr  potvrđujete da ste u potpunosti upoznati s Politikom privatnosti te da prihvaćate njezine odredbe.

Zaštita Vašeg identiteta

Silhouette ne prodaje Vaše osobne podatke niti ih otkriva trećim osobama za njihove samostalne marketinške ili poslovne svrhe.  Prikupljanje Vaših osobnih podataka vrši se na dobrovoljnoj osnovi.

Korištenje kukija (cookies)

Više o Cookies možete pročitati ovdje

Newsletter

Silhouette putem newslettera redovito (do četiti puta mjesečno) šalje obavijesti o novitetima u ponudi centra, akcijskim cijenama i popustima, aktualnostima u industriji ljepote i zdravlja, savjetima stručnih suradnika i slično.
Korisnik svojom prijavom na newsletter listu dostavlja svoje ime, prezime i e-mail adresu. Vaše osobne podatke koje pohranjujemo u našoj evidenciji dajete dobrovoljno, a iste prikupljamo i koristimo isključivo u svrhu slanja newslettera.
Pretplata na naš newsletter je potpuno besplatna. Koristimo sustav s „double opt-in“ opcijom pa se od svakog novog pretplatnika, prilikom prijave, traži dodatna potvrda putem e-maila kako bi se izbjeglo upisivanje tuđih mail adresa. Svaki poslani newsletter sadrži poveznicu za upravljanje profilom i odjavu s liste primatelja. Jednom odjavljeni pretplatnik više neće primati newsletter, osim ukoliko se sam ponovo ne prijavi. Silhouette se obvezuje se da svi prikupljeni podaci o korisnicima, služe isključivo za komunikaciju s pretplatnicima te da se neće javno objavljivati niti prosljeđivati ili prodavati trećim stranama. Prijavom na Silhouette newsletter listu prihvaćate navedene uvjete.