O nama

Svi žele da budete zadovoljne s njihovim proizvodima i uslugama,

mi želimo da nakon izlaska iz centra budete zadovoljne sa sobom, jer jedino tako ćemo znati da ste zadovoljne i s nama!

Ono za što su inače ženama (uz stručno vodstvo) potrebni mjeseci znojenja u teretanama i fitnes centrima mi postižemo s iznimnom efikasnošću  u značajno kraćem roku.  I nemojte nas krivo shvatiti, mi nismo mađioničari i ne koristimo trikove, već znanje i tehnologiju. Naša tajna je u tome što su nam dostupni baš svi aparati koji bi bilo kojoj ženi mogli ‘zatrebati’ u procesu mršavljenja i oblikovanja tijela. A što je još važnije, naše djelatnice znaju točno gdje, kako i u kojoj mjeri iste te uređaje koristiti kako bi se u što kraćem vremenu postigli zapanjujući rezultati baš kod svake pojedine klijentice – bez iznimke. U prilog tome ide i činjenica da:

  • imamo iskustvo i znanje koje je već stotinama žena donijelo uspjeh u uspostavljanju željene težine;
  • je centar isključivo namijenjen ženama kako bi se osjećale slobodnije i ugodnije dok vježbaju;
  • Vam je u našem salonu, za razliku od fitnesa, aerobika i teretana, na raspolaganju fizioterapeut koji vježba individualno samo sa Vama;
  • su naši uređaji medicinski dokazani, neškodljivi i učinkoviti u rješavanju problema sa težinom i oblikom tijela;
  • osim gubitka kilograma naše polaznice nakon nekog vremena osjećaju i porast samopouzdanja;
  • će opuštena atmosfera i sjajni rezultati Vaš dolazak učiniti zadovoljstvom, a ne obvezom.

Mi stojimo iza svega što govorimo i pišemo i baš zbog toga Vam bez ikakve dvojbe i ustručavanja možemo dati

pismenu garanciju

da ćete ukoliko se budete držali dogovora u propisanom vremenu postići i prestići svoje ciljeve.

TKO SMO MI

Iza imena SILHOUETTE INTERNATIONAL INSTITUTE stoje učinkovite metode zdravog mršavljenja i oblikovanja tijela porijeklom iz Francuske. Poznatom brandu, provjerenom načinu rada, kvaliteti, naprednoj tehnologiji, postojećim znanjima i poticajima za konstantnim usavršavanjem pridodali smo 15 godina vlastitog iskustva, karizmatično i ambiciozno osoblje te ugodan ambijent i grad Rijeku ‘počastili’ sa jedinstvenim centrom po mjeri svake žene.
Silhouette centar je mjesto koje će p(re)okrenuti Vaš stav o vlastitom tijelu i fizičkom izgledu. Količina samopouzdanja s kojim naše klijentice izlaze iz našeg centra najbolji je pokazatelj kvalitete i najljepša nagrada za sav uložen trud i rad.

BRZI REZULTATI

Prve vidljive rezultate i promjene na svojem tijelu uočiti ćete već između trećega i petog posjeta. Nakon deset posjeta možete se oprostiti od barem pola pa do jednoga konfekcijskog broja. O uspješnosti programa najviše govori podatak da je velika većina naših klijentica ne samo postigla, već i prestigla ciljeve koje su si postavile. Dolaze i danas kako bi održale svoju uspostavljenu liniju.

KOLIKO SVE TO KOŠTA

Programi su uvijek individualno sastavljeni s obzirom na broj dolazaka i način vježbanja. Cijena se okvirno se kreće između 100 – 250 kuna po posjetu. Kako vjerujemo da je ulaganje u svoju liniju također ulaganje i u zdravlje, u našem salonu uvijek imamo posebne akcije i promotivne programe po povoljnijim cjenama. Dođite i provjerite!

NAŠ TIM

 

Svaki član Silhouette tima prošao je posebnu edukaciju kako bi našim klijenticama uvijek i svaki put mogli osigurati najbolju izvedbu svih programa i pojedinačnih tretmana koji čine Silhouette brand tako jedinstvenim i prepoznatljivim.
Naše stručno i ljubazno osoblje posjeduje široku i raznoliku paletu znanja, pa ćete tako prilikom posjeta Silhouette centru na raspolaganju imati kineziologa, fizioterapeuta, kozmetičarku, wellness terapeute, nutricioniste, liječnika te druge stručne suradnike. Pored obuke u Silhouette-u, terapeuti su obučeni i za stručan rad sa svim ostalim aparatima u centru, što je i potkrijepljeno certifikatom od ovlaštenih distributera
Osim što posjeduju potrebna znanja i vještine, uvijek su nasmijani, ljubazni i puni riječi podrške te će Vaš boravak u centru učiniti toliko ugodnim da skoro nećete željeti otići kući. Svjesni smo da mršavljenje osim fizičke zahtjeva i psihičku predanost što uopće nije jednostavno i baš zbog toga ćete u svakom članu našeg tima, u svakom trenutku, pronaći prijatelja koji će Vas slušati, biti Vam potpora i trenera koji će Vas usmjeravati, motivirati i neće Vam dopustiti da odustanete.
Naše klijentice uvijek ističu kako vrijeme koje provedu kod nas ne djeluje samo na fizički izgled i samopouzdanje, također ‘puni baterije’ jer nakratko pobjegnu od stvarnosti, zaborave na brige i obveze. I ako nas pitate, bolji dokaz da smo u našem centru uspjeli okupiti prave ljude nije potreban.

Ozrenka

vlasnik, vlasnik franšize, brand manager

Tajana

licencirani SILHOUETTE terapeut, licenciranini LPG TERAPEUT, KOZMETIČAR, PILATES TRENER

Roberta

licencirani SILHOUETTE terapeut, licenciranini LPG TERAPEUT, KINEZIOLOŠKI FAKULTET, licenciraniI TRENER vibraciskog treninga, licencirani međunarodni učitelj skijanja, ekonomist

Barbara

licencirani SILHOUETTE terapeut, licenciranini LPG TERAPEUT, WELLNESS TERAPEUT

Iva

licencirani SILHOUETTE terapeut, licenciranini LPG TERAPEUT, ekonomist

VANJSKI SURADNIK – NUTRICIONIST

 

nutricionist

Maja Župančič

2005 – 2006 Esthetician, Los Angeles Unified School District, CA

2005-2008 – Bachelor of Science Major in Nutritional Sciences SD

2008-2008 – Theta Zdravljenje 1&2, Slovenija

2012-2012 – Gerson Basic Program CA

2015-2015 – Microscope and Nutrition technology CHI