Već duže vrijeme svijet bruji o uređaju kojega je Kim Kardashian nazvala „game-changerom“ u beauty industriji. Riječ je o uređaju MORPHEUS – vrsti najinovativnijeg microneedling uređaja koji koristi radiofrekvenciju kako bi remodelirao lice i tijelo.

I zato smo ga mi odlučili nabaviti 

Morpheus8 je jedini uređaj na svijetu koji isporučuje multi-polarnu energiju RF na više slojeva kože i potkožnog masnog tkiva. Klasični microneedling radi na principu sitnih ozljeda koje stvara u koži i potiče je na obnavljanje i jačanje. U ovom slučaju imamo jedinstvenu i znanstveno dokazanu kombinaciju microneedlinga i radiofrekvencije koje zajedno čine čuda za problematiku kože lica, vrata i tijela.

Učinkovit je za bore, obješenu kožu, vidljive znakove starenja, grube teksture kože, jakih ožiljaka od akni, vidljivih oštećenja kože od sunca i sličnih problema.

Morpheus8 se može koristiti za lice i tijelo, a razlika je u drugačijim nastavcima koji se koriste prilikom izvođenja tretmana.

Što se tijela tiče, koristi se Morpheus8 BODY nastavak s kojim iglice prodiru do 8mm u kožu i potkožno masno tkivo. S njim je moguće riješiti se celulita kao najčešćeg problema, ali i ožiljaka na tijelu od primjerice carskog reza ili strija .

Što se tiče rezultata, neki pacijenti će ih vidjeti odmah, ali za potpuni rezultat će proći nekoliko tjedana.

Prije izvođenja tretmana koristi se lokalni anestetik.