OBJE STRANE PRIČE

Odlučili smo javno i potpuno iskreno odgovoriti na pitanja koja su nam klijentice najčešće postavljale prilikom prvog dolaska u Silhouette!

„Vaš program možda je odličan, ali što kad završi, nakon  nekog vremena kilogrami će se sigurno vratiti. „

O tome hoće li se kilogrami vratiti odlučujete samo i isključivo Vi. Dvije su opcije, nakon (minimalno) mjesec i pol dana druženja s nama možete se odlučiti za nastavak tretmana, po novom prilagođenom režimu, ovisno želite li održavati postignuto ili napredovati. Druga opcija je odluka o prestanku korištenja naših usluga što također ne mora rezultirati povratkom na staro budući da već posjedujete plan prehrane i naučili ste kako i na koju vrstu fizičkih aktivnosti Vaše tijelo najbolje reagira. Pored svega toga zbog Vas smo uveli i praksu naknadnog savjetovanja odnosno besplatnih konzultacija. Radi se o tome da svakoj klijentici u sklopu individualiziranog paketa nudimo jedne besplatne konzultacije koje se mogu iskoristiti nekoliko mjeseci (do godine dana) nakon završetka odrađenog programa. Cilj tih konzultacija je ponovno mjerenje (kako bismo provjerili jeste li na putu da se vratite na staro), davanje savjeta klijentici o tome gdje griješi, te eventualno preporuka za tretman koji bi rješio konkretan problem (npr. ponovno pojavljivanje celulita zbog osmosatnog sjedenja na poslu).

 

„Koliko vremena moram odvojiti za dolaske u Silhouette centar?“

Ovisno o Vašim željama, vremenu koji imate na raspolaganju i ciljevima koje ćemo postaviti na prvim konzultacijama Vaš broj tjednih dolazaka može biti u rasponu od  2 do 4 puta. Termini se ugovaraju s osobnim terapeutom i maksimalno prilagođavaju Vašem rasporedu.

 

„Što točno jamčite psimenom garancijom?“

Pismenu garanciju izdajemo prvenstveno zbog naših klijentica. Svjesni smo da je povjerenje prilikom donošenja odluke o kupnji usluga iznimno važno bez obzira radi li se o frizeru, automehaničaru ili centru za mršavljenje i oblikovanje tijela kao što je Silhouette jer klijent kupuje nešto neopipljivo i odluku donosi na temelju povjerenja ili preporuke. Zbog zasićenosti tržišta razno raznim proizvodima za mršavljenje i neefikasnim programima događa se da ljudi gube povjerenje. Mi stojimo iza svega što govorimo i pišemo i baš zbog toga Vam bez ikakve dvojbe i ustručavanja možemo dati pismenu garanciju da ćete ukoliko se budete držali dogovora u propisanom vremenu postići i prestići svoje ciljeve. Svi žele da budete zadovoljni s njihovim proizvodima i uslugama, mi želimo da nakon izlaska iz centra budete zadovoljni sa sobom, jer jedino tako ćemo znati da ste zadovoljni i s nama!

Postavite pitanje