MRSAVLJENJE RIJEKA Mršavljenje zdravo mršavljenje izgubiti na težini

Ovaj naslov vjerojatno zvuči prilično neobično ‘iz naših usta’ ali nije ništa drugo nego istinit. Kada je cilj smršaviti, broj koji pokazuje vaga ženama je često najvažnija ako ne i jedina mjera napretka.  Svatko se tko odluči za mršavljenje pred sobom ima gotovo neograničen broj raznolikih mogućnosti i varijanti, od dijeta, različitih pripravaka za mršavljenje, preko odlaska u teretane, na fitnes, ples, bavljenje sportom, odlazaka u specijalizirane centre za mršavljenje pa sve do raznih estetskih zahvata.

Koju god od ovih opcija odabrale problem nastaje kada jedne rezultate pokazuje vaga, a druge odraz u ogledalu. Dijeta i izgladnjivanje pravi su primjer za to. Zbog neznanja, nedostatka vremena ili nekog drugog razloga mršavljenje nerijetko shvaćamo kao proces koji zahtjeva promjenu ili prilagodbu samo jedne varijable. I što se onda dogodi? Dogodi se to da bez obzira na trud i odricanje rezultati izostanu, ili u najboljem slučaju budu kratkog vijeka. Prema tome, ako Vam je izgled važan, debljini, problemima masnih naslaga na kritičnim područjima, celulita i slično treba pristupiti sustavno.

Naime, odnos masnog i mišićnog tkiva slikovito bismo mogli opisati s jednom dječjom matematičkom pitalicom: „Što je teže, kilogram željeza ili kilogram perja? “.  Isto to pitanje si možete postaviti kada se sljedeći put nakon vježbanja izvažete.  Iako će Vaša vaga kilogram mišića prikazati sasvim jednako kao i kilogram masnog tkiva, ogledalo Vam sigurno neće lagati.

MRŠAVLJENJE

Kilogram mišića gotovo je 4 puta manji od kilograma masnog tkiva i to je jedan od razloga zašto mi u Silhouette centru uz vagu obvezno koristimo i precizan uređaj za mjerenje obujma. Izgubiti na težini – smršaviti zasigurno nije jedini niti dobro postavljen cilj kada govorimo o mršavljenju.

Upravo zbog toga uvijek naglašavamo oblikovanje tijela, oblikovanje kritičnih područja, gubljenje masnih naslaga i to postižemo metodama za zdravo mršavljenje koje će dati dugoročne rezultate i nakon kojih će Vaše tijelo, ogledalo i vaga govoriti istim jezikom i svi će Vam reći da odlično izgledate!

Doći do idealne težine ili smršaviti puno je jednostavnije nego doći do idealnih oblina. Zato Vam preporučamo da u svojim nastojanjima da smršavite uvijek kombinirate više različitih metoda jer niti jedna sama za sebe ne može dati očekivane efekte. Drugim riječima, dobro raspoređena i ispravno odrađena fizička aktivnost u kombinaciji s pravilnom prehranom prilagođenom građi Vašeg tijela, Vašem organizmu, Vašem tempu i načinu života sigurno će dati rezultate, i ako ste sposobni, uporni i imate dovoljno znanja za postići to samostalno bravo za Vas. Ako ne, mi smo tu da Vam pomognemo. Naše metode podrazumijevaju ZDRAVO mršavljenje i oblikovanje, a zahvaljujući uređajima kao što su THERMOSLIM KAPSULA, VACUFIT, LPG APARAT, APARAT ZA ULTRAZVUČNU KAVITACIJU i tako dalje pridjevu zdravo možemo dodati i pridjeve BRZO te UČINKOVITO. Ovi uređaji omogućavaju nam da ciljano oblikujemo pojedina kritična područja te da ubrzamo proces mršavljenja odnosno da Vašu energiju maksimalno iskoristimo.

Izgubiti višak masnih naslaga, osjećati se i izgledati zdravo, imati lijepo čvrsto i oblikovano tijelo – to za nas znači IZGLEDATI BOLJE.