30 minuta, 20 000 podražaja – samo jedan EMS – revolucionarni aparat za stimulaciju mišića koji oblikuje vaše tijelo. Radi na principu elektromagnetske energije visokog intenziteta (HIFEM) i rezultati koje postiže dostatni su zamjene svakog trening.

Bezbolno, neinvazivno, efikasno!
Tretmani su strogo individualni i personalizirani, ovisno o potrebama i rezultatima koje želite postići.

EMS aparat nije novost na tržištu, već zlatni standard u tretmanima ljepote, a mi ga sada imamo! Zvijezde poput Kim Kardashian i Drew Barrymore obožavaju ga i već godinama koriste kao najbolju zamjenu za trening. On postaje Vaš trener, potiče mišiće na ubrzani rad, sagorijeva kalorije i oblikuje mišiće.

Godine istraživanje, dorađivanja i milijuni zadovoljnih klijenata doprinijeli su razvoju ovog vrhunskog uređaja koji potpuno bezbolno i neinvazivno stimulira vaše mišiće i radi umjesto vas.

Njegova primarna zadaća je stvaranje i ojačavanje mišićnog tkiva te samim time i vraćanje izgubljenog tonusa i čvrstoće.

1
4

Kako aparat funkcionira?

Aparat vježba umjesto vas. Kroz proizvodnju povećanog broja impulsa (20 000 u minuti), potiče mišiće na ubrzani rad, sagorijeva kalorije i oblikuje mišiće:

– trbuh – vraća tonus i čini vidljivima vaše trbušnjake

– Stražnjica – podiže opuštenu stražnjicu i ojačava je

– ruke – oblikuje mišiće ruku i vidno smanjuje njihov obujam

NAJBOLJI TRETMAN za oblikovanje tijela
Oblikujte mišiće i pritom smršavite, bez puno muke i uz sjajne rezultate!
Naš EMS aparat odradit će sav posao, a rezultat i zadovoljstvo bit će isključivo Vaši!

 

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN POŠALJI MAIL NAZOVI

 

 

 

FAQ – Česta pitanja

P: Hoće li me boljeti nakon tretmana?
O: Neće, za razliku od klasičnog vježbanja, tijekom ovog procesa ne proizvodi se mliječna kiselina u mišićima koja je u pravilu zaslužna za bolne upale mišića.

P: Koliko puta moram doći i kako su posloženi paketi?
O: Prvi rezultati vidljivi su već nakon 4 tretmana ali naše dugogodišnje iskustvo nam govori kako je 6 tretmana optimalan izbor s kojim garantiramo promjenu na Vašem tijelu. Paketi su posloženi ovisno o vašim željama i zatečenoj situaciji te su kao takvi individualni.

P:Zašto da odaberem Silhouette International Institute?
O: Silhouette international Institute najdugovječniji je beauty centar u Rijeci i zasigurno onaj s najviše iskustva. Naše znanje, iskustvo i kvaliteta aparata garancija su uspješnih tretmana i zadovoljnih klijenata.