Kreme, jednokratni posjeti kozmetičkim salonima, recepti iz kućne radinosti, anticelulitne tajice….sigurni smo da ste probali barem nešto od navedenog ali Vaše zadovoljstvo nije bilo dugog vijeka.

Nećemo Vas uvjeravati da ni jedna od prethodno navedenih tehnika nije dobra. Istina je da niti jedna sama za sebe nije dovoljno učinkovita. Ono što im je svima zajedničko jest da ne rješavaju uzrok problema već samo posljedicu što rezultira ponovnim pojavljivanjem celulita u kratkom roku.  Ima smisla zar ne?

Način na koji mi branimo naše klijentice od ovog neprijatelja je sasvim drugačiji jer mi ‘udaramo’ celulit tamo gdje ga najviše boli.  Individualan pristup te kombinacija napredne tehnologije i metoda koje su rezultat petnaestogodišnjeg iskustva nepogrešivi su recept za uspjeh.

Iako su naši antiucelulitni programi potpuno personalizirani svi imaju nešto zajedničko. Započinju sa konzultacijama, a završavaju sa zapanjujućim rezultatima – svaki put, bez iznimke. Vaš osobni Silhouette terapeut, osim što izrađuje plan i program tretmana krojen po Vašoj mjeri, savjetovat će Vas i pomoći Vam da vrijeme provedeno u centru iskoristite na najbolji mogući način kako bi postignuti rezultati ne samo ispunili Vaša očekivanja već ih i nadmašili. 

Tehnike koje koristimo za uklanjanje celulita:

  • LPG CELLU M6 APARAT
  • ELEKTROSTIMULACIJA
  • TRETMANI KAVITACIJE
  • VIBRACIJSKI TRENING
  • LIMFNA DRENAŽA
  • PREHRANA

Ovim Vas putem pozivamo da dođete na potpuno besplatno savjetovanje, gdje će naš stručni tim napraviti personalizirani program prilagođen samo Vama kako biste se u što kraćem roku riješili celulita zauvijek.

KONTAKTIRAJTE NAS