Zategnite kožu lica i vratite elastičnost koži, revitalizirajte lice i zadržite mladenački izgled.

Danas godine ostave trag na licu, koža gubi hijaluronsku kiselinu, potkožnu masnoću i elastičnost, te se kao posljedica toga stvaraju bore i koža postaje umorna i bez sjaja.

Anti-age tretmani su prirodni i neinvanzivni. Pozitivne promjene vidljive su već nakon prvog tretmana.

Kao i kod svih drugih paketa, i u slučaju anti age-a, svakoj se klijentici pristupa individualno, bez iznimke, te naš tim odabire najbolje tretmane za njihovu kožu. Jer samo uz različite tehnologije i pristupe njezi kože lica, stvaramo idealan program te na taj način postižemo najbolje i, još važnije, dugotrajne rezultate.

Ovisno o trenutnom “stanju” kože, određujemo broj i vrstu tretmana.

Tretmani:

  • RADIOFREKVENCIJA  koristi se  za eliminaciju bora, zatezanja opuštene i zrele kože.Tretmanom se potiču stanice na proizvodnju kolagena čime koža postaje zategnutija, svježija i bez crvenila, a rezultati su vidljivi već kod prvog tretmana.Prirodno i neinvazivno, krajnji rezultat  zategnutiji, svježiji i pomlađeni izgled vašeg lica.
  • VAKUM – koristi se kako biste potaknuli dodatnu cirkulaciju i time dotok hranjivih tvari te LED TEHNOLOGIJA koja pomaže stanicama da se lakše i brže obnavljaju te na taj način štite od vanjskih utjecaja koji uzrokuju starenje kože.
  • ULTRAZVUK  neinvanzivan ultrazvučni tretman u kombinaciji s radiofrekvencijom kojim se zateže opuštena koža te se vraća i održava mladolik izgled lica, vrata i dekoltea. Smanjuju  se borice, ujednačava ten, i ubrzava  prirodno stvaranje kolagena.