VACUFIT (metode)

Vježbajte u jedinom Vacu fit uređaju u cijeloj Hrvatskoj!

VacuFit je dizajniran posebno za žene koje žele istopiti masne naslage i oblikovati struk, trbuh, bokove, bedra, stražnjicu i noge te potpuno ukloniti celulit.

Što je VacuFit?

Vacufit predstavlja brzu i efikasnu metodu vježbanja. Uređaj je dizajniran tako da pogađa problematične zone koje se teško mogu dovesti u red klasičnim vježbanjem, a idealan je za smanjenje opsega i oblikovanje područja struka, trbuha, bokova, stražnjice, bedara i nogu.
VacuFit aparat pravi je stručnjak za eliminaciju celulita, a njegova najveća prednost je učinkovitost odnosno brzi i trajni rezultati.

Kome je namijenjen?

VacuFit uređaj namijenjen je ženama svih dobnih skupina bez obzira na fizičku spremu, kondiciju i stil života.
Ova se metoda mršavljenja i oblikovanja donjeg dijela tijela te eliminacije celulita pokazala izuzetno korisnom ženama koje zbog brzog životnog tempa i svakodnevnih obveza nemaju vremena za vježbanje. Razlog tome je posebna vakuum tehnologija zbog koje se uz VacuFit mršavi 4 puta brže u odnosu na intenzivan, fizički naporan trening u teretani.
S obzirom na efikasnost tretmana omiljen je klijenticama koje žele oblikovati donji dio tijela i riješiti se celulita prije npr. vjenčanja, godišnjeg odmora ili neke druge posebne prilike.
Osim toga, preporučamo ga za regeneraciju i oblikovanje tijela nakon trudnoće pri čemu se u praksi pokazao kao jednostavno, sigurno, zdravo i brzo rješenje sa zapanjujućim rezultatima.
Ukoliko imate srčane smetnje, visok ili nizak tlak, astmu, epilepsiju, ugrađen pacemaker, trombozu vena ili ako ste trudni trebali biste izbjegavati ovu metodu mršavljenja, ali to ne znači da trebate odustati – kontaktirajte nas i rado ćemo za Vas složiti idealan program prilagođen samo Vama.

Kako radi?

Vacufit uređaj bazira se na vakuum tehnologiji koja funkcionira na način da se unutar kabine aparata mijenja tlak koji potiče cirkulaciju. Tlak unutar kabine osigurava da se masnoća koja je pohranjena u problematičnim zonama prenese (putem krvotoka) u mišiće i kao takva služi za aktiviranje istih. Na taj način, uz minimalnu fizičku aktivnost, u kontroliranom vakuumu masnoća s problematičnih zona nestaje odnosno troši se za pokretanje mišića.
Kako VACUFIT uređaj omogućava hodanje na različitim nagibima i pri različitim brzinama licencirani terapeut namješta program vježbanja ovisno o individualnim potrebama te fizičkoj spremi svake klijentice.
Kombinacija vakuuma i aktivnog hodanja oblikuje tijelo od struka na niže te eliminira celulit brže i učinkovitije od bilo kojeg drugog oblika vježbanja.
Idealni rezultati postižu se nakon 4 tjedna vježbanja i to u anticelulitnom programu, kao i u programu mršavljenja. Tretman je potrebno provoditi 4 do 5 puta tjedno, prva dva tjedna a u druga dva tjedna po 2 do 3 puta.

Prednosti mršavljenja i oblikovanja tijela VacuFit metodom:

  1. Brza i efikasna metoda, namijenjena svim dobnim skupinama bez obzira na fizičku spremu i način života
  2. Rezultati dolaze 4 puta brže u odnosu na fizički intenzivne treninge
  3. Ciljano oblikovanje problematičnih zona od struka na niže
  4. Idealan način mršavljenja i eliminacije celulita za osobe koje žive brzim tempom i nemaju vremena za vježbanje
  5. Prikladna metoda za mršavljenje i oblikovanje tijela nakon trudnoće
  6. Jedna od najefikasnijih, najbržih i najzdravijih metoda za uklanjanje celulita