image1

LPG CELU M6 – uklanjanje celulita i mršavljnje  u centimetrima

Francuski aparat vrlo visoke i isprobane tehnologije

U svijetu jedini medicinsko priznati uređaj za borbu protiv celulita! Konačno možemo predahnuti jer postoji rješenje za uklanjanje celulita bez plastičnih operacija, te na bezbolan i bezopasan način. Visoka tehnologija Cellu M6 Keymodula omogućuje korisniku dostizanje optimalnog stanja tkiva, što je posebno uočljivo u potkožnim masnim stanicama. Ova potkožna gimnastika pomaže u stvaranju novog sklada vezivnog tkiva i povećava optok krvi i limfe čime djelotvorno odstranjuje metabolički otpad i celulit.

Rezultat je vitko tijelo lijepih obrisa i nježnija i gipkija koža. Dodatna prednost ovog bezbolnog tretmana je potpuna neškodljivost organizmu: proces djeluje opuštajuće, a u njega nisu uključeni nikakvi lijekovi ni kemijske tvari. Tretman samo aktivira prirodne funkcije kože i vraća organizam u prvobitno, zdravo stanje.

Nema direktnog dodita na kožu , već se tretman radi preko odijela – trikoa.

LPG uređaji, jedini uređaji u svijetu koji rade staničnu stimulaciju tkiva, oduvijek su bili sinonim za učinkovitost i rezultate. I uređaji i protokoli koje LPG uređaji koriste proizašli su iz  više od 30 godina iskustva u tretiranju vezivnog tkiva prvi su u svijetu čije je metode u uklanjanju celulita priznao i FDA. LPG uređaji koriste krovnu metodu endermologie koja u sebi obuhvaća čitav niz znanstveno ispitanih i dokazanih protokola, rezultati su osigurani. Niz stručnjaka iz cijelog svijeta (uključujući i neke naše znanstvenike) svojim stalnim istraživanjima pridonose kvaliteti protokola i tretmana i LPG je uvijek korak ispred ostalih u osiguravanju kvalitete i učinkovitosti.