MRŠAVLJENJE

KOME SU NAMIJENJENI
NAŠI PROGRAMI?

Ženama, doslovno svim ženama koje nisu u potpunosti zadovoljne svojim izgledom! Bez obzira na dob, građu tijela, životni stil, prehrambene navike, fizičke predispozicije – za svaku od Vas postoji idealan Silhouette program, pitanje je samo jeste li spremne uložiti u sebe?

ZAŠTO ODABRATI SILHOUETTE METODE?

Zato što pojedinačni pristup najjednostavnije rečeno NE djeluje: vježbanje u fitness centrima povećat će mišićnu masu ali neće doći do značajnog gubitka težine, dijeta možda privremno umanjuje težinu ali ne oblikuje tijelo niti rješava problem celulita dok jednokratni odlasci na tretmane kao što je kavitacija pomažu kod oblikovanja tijela i celulita ali ne smanjuju tjelesnu masu.

KLJUČ SAVRŠENE FIGURE JE U KOMBINIRANJU PREHRANE, VJEŽBI I KOZMETIČKIH TRETMANA!

SILHOUETTE ZA VAS IMA CJELOVITO, BRZO I EFIKASNO RJEŠENJE, SVE NA JEDNOM MJESTU, SVE U JEDNOM PAKETU!

 

KADA SE VIDE
PRVI REZULTATI?

Nakon provog posjeta osjećat ćete se bolje zbog toga što ste konačno krenuli, nakon prvog tjedna počet ćete se osjećati ugodnije u svom tijelu, a već nakon dva do tri tjedna rezultate ćete vidjeti i na vagi i u ogledalu. Naše je pravilo minimalno jedan konfekcijski broj manje u 6 tjedana.

Mi ostvarujemo ono što Vam drugi samo obećavaju!

BRZI REZULTATI I INDIVIDUALNI PROGRAMI

Intenzitet programa, učestalost dolazaka i cijena prilagođavaju se svakoj klijentici prema njenim željama, navikama, stilu života i mogućnostima. Iako je svaka žena drugačija ono što sa sigurnošću možemo tvrditi jest da ćete u 6 tjedana izgubiti minimalno jedan konfekcijski broj.

NAJMODERNIJA TEHNOLOGIJA I VRHUNSKI STRUČNJACI

Naša tajna je u tome što su nam dostupni  baš svi aparati koji bi bilo kojoj ženi mogli ‘zatrebati’ u procesu zdravog mršavljenja odnosno oblikovanja tijela. Uređaji koje koristimo medicinski dokazano povećavaju učinkovitost i skraćuju vrijeme potrebno za postizanje rezultata. Kroz program Vas prati Vaš vlastiti fizioterapeut koji će se pobrinuti da je svaka Vaša minuta provedena u centru maksimalno iskorištena, a na raspolaganju će Vam biti i kineziolog, kozmetičarka, wellness terapeut, nutricionist te brojni vanjski suradnici.

PISMENA GARANCIJA

Zbog zasićenosti tržišta razno raznim proizvodima za mršavljenje i neefikasnim programima događa se da ljudi gube povjerenje. Mi stojimo iza svega što govorimo i pišemo i baš zbog toga Vam bez ikakve dvojbe i ustručavanja možemo dati pismenu garanciju da ćete ako se budete držali dogovora u propisanom vremenu postići i prestići svoje ciljeve.

Kako?

mršavljenje rijeka

1. KONZULTACIJE

Kroz razgovor zajednički postavljamo ciljeve, izrađujemo program vježbi i tretmana, plan prehrane, obavljamo mjerenje i potpisujemo garanciju.

landing_2

2. VJEŽBANJE

Silhouette centar posjećivat ćete 2 do 4 puta tjedno. Kroz sve vježbe vodit će Vas i usmjeravati osobni terapeut. Praćenje napretka mjerimo preciznim uređajima.

landing_3

3. TRETMANI

Najbolja stvar kod Silhouette metoda je da maksimalan učinak postižete s minimalno napora, a za to su zaslužna najmodernija tehnološka rješenja.

landing_4

4. REZULTATI

Količina samopouzdanja s kojim klijentice izlaze iz našeg centra najbolji je pokazatelj kvalitete i najljepša nagrada za sav uložen trud i rad.

Što možete očekivati od baš svakog Silhouette programa?

1. MRŠAVLJENJE

gubitak kilograma

2. OBLIKOVANJE TIJELA

smanjenje obujma
oblikovanje svih Vaših kritičnih zona
učvršćivanje i jačanje tijela

3. ELIMINACIJU CELULITA

i poboljšanje tonusa kože

4. BOLJU KONDICIJU

i opće zdravstveno stanje

5. PORAST SAMOPOUZDANJA

 

>Imate pitanja?

Rado ćemo odgovoriti na njih

Želim postaviti pitanje

>Preuzmite naš besplatni priručnik?

Silhouette Priručnik

Želim preuzeti priručnik

One su uspjele…

> Danas budite jače od svog najjačeg izgovora i rezervirajte svoj termin za
b e s p l a t n e konzultacije:

tel

Telefonom na:

091 4423 289
051 / 403 179

 

ili

 

 

mail

ISPUNITE KONTAKT FORMU:

Štitimo vaše podatke

 

Nemojte dopustiti da Vam promaknu naši mjesečni POPUSTI i AKCIJE

te STRUČNI SAVJETI naših suradnika.

ostavite svoj e-mail

i iskoristite svoju priliku za zdravo i brzo mršavljenje.

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o promotivnim ponudama i akcijskim cijenama usluga i novitetima u našoj ponudi, informacije o aktualnostima na temu zdravlja i ljepote te savijete naših stručnih suradnika.